Що може бути смачніше, ніж гарячий, із хрусткою скоринкою й соковитою начинкою, бутерброд? А якщо ще і приготування його займає не більше ніж 2-3 хвилини, то найкращої альтернативи сніданку або швидкому «перекусу» просто немає. І відмінною помічницею в цьому вам стане електрична бутербродниця.
Сучасні бутербродниці використовують не тільки для бутербродів. Завдяки знімним панелям бутербродниці, вона може чудово справитися з випічкою вафель, приготуванням омлету, оладок і под. Дорожчі моделі бутербродниць можна застосовувати і для запікання м'яса-гриль або смаження риби.
Однією з основних переваг бутербродниці є те, що бутерброди в ній не розвалюються. Це відбувається завдяки спеціальним виїмкам, якими оснащені смажильні пластини бутербродниці. У такий спосіб, ви можете зробити бутерброд будь-якою товщиною і начинкою, і він відмінно просмажиться, не втративши водночас своєї форми. А світловий індикатор сповістить про те, що ваші бутерброди вже готові. Також усі бутербродниці оснащені антипригарним покриттям, яке досить легко миється й чиститься.
Якщо ви вирішили придбати бутербродницю, найвигідніше й найзручніше це зробити в нашому інтернет-магазині ROZETKA У нас ви знайдете широкий вибір бутербродниць від провідних виробників. Це бутербродниці таких відомих брендів, як Moulinex, Philips, Tefal та ін. На нашому сайті також розміщені докладні технічні характеристики на всі бутербродниці, а також відгуки інших покупців. Для того, щоби придбати вподобану вам бутербродницю, досить лише заповнити відповідну форму заявки. Це ви можете зробити прямо зараз - у віртуальному режимі. Куплена бутербродниця або бутербродниця-вафельниця буде доставлена вам упродовж одного дня.
Бутербродниці: ціни на ROZETKA
Бутербродниця MAGIO MG-362N
Мультимейкер RUSSELL HOBBS Fiesta 24540-56
Если будут в продаже другие формочки- конечно куплю. Интересно.
Вафельниця ROTEX RSM120-W
Ніякого запаху пластику, навіть при першому прогріві для очистки від залишків мастила запаху майже не було. Вафлі готуються дуже швидко: близько 3 хвилин, мені виявилось простіше засікати не 3 хвилини, а хвилину після повторного загоряння червоної лампочки після закладки тіста, в крайньому випадку, відкрив-побачив, що ще занадто світлі, закрив, ще трохи почекав.
Сам агрегат дуже компактний, легко очищується, за винятком ниш в верхній панелі біля петель, але туди тісто потрапило лише через те, що в самий перший раз я заклав дуже багато тіста, і воно витекло назовні.
Не залежно від кількості масла в тісті, раджу перед початком приготування все ж таки змастити пластини олією, хоча і без цього вафлі не пристають до пластин.
З рецептів дуже сподобався в якості базового рецепт з Ютубу на каналі "Во саду ли в огороде", навожу зі своїми правками і в розрахунку на половину порції:
100 г м'якого або розтопленого, але не гарячого, вершкового масла чи маргарину, 75 г цукру (можна менше, нам подобаються солодкі вафлі, за оригінальним рецептом мало б бути 100г, але то і нам занадто), дрібка солі - перемішати ретельно (тут і далі я використовував міксер)
2 середніх або одне велике яйце - перемішати
60 мл або 75, якщо яйце одне, молока-перемішати
близько 100 г борошна, залежить від кількості та розміру яєць і молока, якості борошна, тісто має бути трохи густішим, ніж на оладки, тобто дуже повільно зтікати з ложки -перемішати
1/4-1/3 чайної ложки розпушувача на основі амонію чи соди (якщо використовуєте розпушувач на з додаванням борошна чи крахмалу, прикиньте самі, десь чверть стандартного пакетику, який розрахований на 500 г борошна) - обережно перемішати, більше не мішати (це важливо).
Бажано дати тісту постояти хвилин 10-15.
В кожну половину форми по добрій столовій ложці тіста. Вистачає чітко на 6 закладок/12 вафель.
Мультимейкер ARDESTO SM-H300B
Мультимейкер TEFAL Break Time SW614831
Спасибо за качественный товар.
Горішниця ROTEX RSM130-B
Мультимейкер RUSSELL HOBBS Fiesta 24620-56
Вафельниця ESPERANZA EKT008
если кому нужен рецепт: 2 спелых банана, 2 яйца, 180-200 г муки (можно пополам обычной и цельнозерновой), 150 мл молока, 1 ч л разрыхлителя или соды, гашеной лимонным соком, 2 ст л растительного масла. размять бананы, добавить яйца, хорошо перемешать, всыпать муку и разрыхлитель, еще раз хорошо перемешать, влить в два захода молоко, консистенция будет примерно как у теста для оладий. добавить масло и выпекать 6-7 минут каждую партию. сами панели также слегка смазала маслом перед выпеканием один раз.
получаются вкусные и не такие калорийные, как классические. малосладкие - можно есть с медом, вареньем, сгущенкой и или другим наполнителем по вкусу.