Виберіть, торкніться – готово!
Духові шафи Gorenje мають програму повністю автоматичного приготування страв за більш ніж 80 рецептами, що ідеально підходить для початківців. Таємниця автоматичного режиму досить проста — всі параметри, зокрема година, температура та робота нагрівачів, установлюються автоматично. Користувачеві потрібно лише вибрати тип страви та її вагу та натиснути кнопку. Про все інше підбає духовий шафа.
Багато страв на одному диханні
Поєднання технології MultiFlow 360° і форми HomeMade у деяких моделях духових шкафів Gorenje допомагає досягти фантастичних результатів: приготування страв на п'яти деках. Причому смаки та аромати не змішуються. Оптимізований розподіл повітря гарантує, що на всіх рівнях їжа готується рівномірно. Великий розмір духового шафи також забезпечує чудовий огляд.
Більше простору для більшої свободи кулінарних ідей
Нове покоління духовок Gorenje приховує простор у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині ще більшого обсягу, обертаючись зовсім вільно. Збільшена місткість уможливлює використання більших дек і приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними.
Чудові страви завжди під рукою
Фрукти, овочі, трави та м'ясо можна легко висушити вдома. Сушіння можливе на п'яти полицях одночасно, що заощаджує годину та електроенергію.
Простий спосіб приготування корисного продукту
Завдяки спеціальні функції корисний йогурт можна приготувати вдома. Завдяки налаштуванню автоматичної температури та години забезпечуються оптимальні умови для приготування домашнього йогурту приблизно за 3 години. Для використання цієї функції потрібні додаткові аксесуари Gorenje.
Завжди безпечне торкання дверцят
Спеціальне потрійне або навіть четверне скло дозволяє ізолювати духовку, що робить її ще безпечнішою для дітей та домашніх тварин. Тепло залишається всередині та не виходити зовні, тому споживання електроенергії є мінімальним.
Придатна для приготування надвеликих порцій
У просторіших духовках можна готувати більше їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках. Інноваційні рішення дали змогу розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Тепер для шкірного дека є більше місця, а завдяки новим технологіям страви готуються рівномірно на всіх рівнях.
Дуже повільний шлях до досконалості
SlowBake випікає блюда за низьких температур протягом періоду до шести годин. Завдяки значній тривалості приготування м'ясо та риба стають м'якими, проте залишаються соковитими, ароматними та поживними.