Дизайнерська мультипіч 5 в 1 Gastroback Air Fry & Pizza - це багатофункціональна духовка об'ємом 22 л з 3 полицями, може бути використана як: піч для піци, фритюрниця, міні-духовка, вертлюг, що обертається, і дегідратор.
Переваги:
- 5 в 1: піч для піци, фритюрниця, міні-духовка, обертовий рожен для гриля та дегідратор;
- Високопродуктивна функція обсмажування на повітрі – безліч варіантів приготування у рекордно короткі терміни;
- Особливо швидке приготування піци за бл. 8.30 хвилин, у т.ч. камінь для піци 30 см;
- Багатофункціональна духовка об'ємом 22 л з 3 полицями;
- Компактність: підходить (майже) для кожної кухні, офісу, кемпінгу та пересувної домашньої кухні;
- 7 функцій: розморожування, обсмажування на повітрі, верхнє нагрівання, рожен з 2 роторними програмами, верхнє нагрівання, нижнє нагрівання, верхнє і нижнє нагрівання, гриль;
- 4 програми: підсмажування, розморожування, випічка піци та картопля фрі;
- Регульована температура від 55 до 220°C з кроком 5°C;
- Регульований таймер, макс. 120 хвилин;
- Температура та час для всіх функцій налаштовуються до та під час роботи;
- Циркуляційний вентилятор з двома рівнями потужності для використання як фритюрниця або духовка;
- 6 нагрівальних елементів з нержавіючої сталі (4 зверху та 2 знизу, регульовані окремо) забезпечують швидке нагрівання та рівномірний розподіл тепла;
- Сенсорний дисплей з підсвічуванням – показує програму, функцію, час приготування та температуру;
- З електронним замком від дітей;
- Сучасний стильний сенсорний дизайн, внутрішнє антипригарне покриття та підсвічування в духовці;
- Включає камінь для піци, кошик для обсмажування, деко, грати для гриля і рожен для гриля;
- Нековзні ніжки.
Характеристики:
- Електроживлення: 220 - 240 В~, 50/60 Гц;
- Потужність: 1680 Вт;
- Довжина кабелю живлення: прибл. 95 см;
- Вага: прибл. 8,1 кг;
- Розмір корпусу: прибл. 395 x 374 x 357 мм;
- Розмір робочої камери: прибл. 315 x 305 x 220 мм;
- Функції духовки: верхній та/або нижній нагрівання, конвекція (2 рівні), рожен;
- Діапазон температур: мінімум: 55°C, максимум: 200°C (смаження на повітрі)/220°C (нормальний) з кроком 5°C;
- Діапазон, час випікання: регулюється 1-120 хвилин.