Завдяки цьому методу приготування страв для гурманів м’ясо, риба чи овочі готуються особливо м’яко у вакуумному пакеті – для справжнього смаку. Цінні вітаміни, поживні речовини та інгредієнти значною мірою зберігаються, а додавання жиру можна повністю уникнути.
особливості
- Для приготування під вакуумом, приготування при низькій температурі, кип’ятіння, розігрівання та збереження тепла
- Зручний і гнучкий для використання в усіх термостійких контейнерах висотою від 14 см
- Точне приготування завдяки електронному контролю температури (30-95 °C з кроком 0,1 °C) і циркуляції води
- LED дисплей з таймером і поточною температурою води
- Інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою сенсорних кнопок
- Таймер регулюється до 99 годин 59 хвилин із кроком 1 хвилина
- Корпус з нержавіючої сталі
- Легко кріпиться до краю контейнера за допомогою кліпси
- Компактне зберігання
Технічні дані
матеріал
- Нержавіюча сталь, пластик
Розміри
- приблизно 8,55 x 13 x 39 x м
вага