ECG MHT 1661 Pressione Nuovo - одна каструля – безліч страв, 12 встановлених режимів для легкого та зручного приготування страв: РИС/RICE - приготування різотто та інших страв з рису СУП/SOUP - приготування супів та бульйонів ТУШКУВАННЯ/STEW — приготування тушкованих овочів, м'яса та соусів ПОВІЛЬНА ГОТОВКА/SLOWCOOKING — приготування страв при температурі нижче точки кипіння без використання функції високого тиску, підходить для приготування безлічі різних страв, су вид (sous vide) MULTICOOK - приготування страв без використання тиску з можливістю налаштування часу, температури та відкладеного старту ДЖЕМ/JAM - приготування варення, кетчупу або чатні КАША/PORRIGE – приготування вівсяної каші, рисової каші тощо ПИРОГ/CAKE - приготування заливних та тертих пирогів ЗАПІКАННЯ/CRISPY — приготування запечених страв, наприклад, запіканки з макаронів, картоплі з м'ясом, овочів із сиром, мусаки тощо СМАЖЕННЯ/FRY — приготування смажених сиру, шницелів, грибів, котлет, цвітної капусти та інших страв або приготування у фритюрі картоплі фрі, крокетів та картоплі по-сільському ГОТОВКА НА ПАРУ/STEAM – підходить для приготування страв з овочів, а також кнедликів, при цьому способі приготування їжі в продуктах залишається значна кількість смакових компонентів та водорозчинних вітамінів та мікроелементів Функція інтенсивності тиску з можливістю регулювання Мін. тиск 50 кПа Макс. тиск 90 кПа Інтуїтивне керування та налаштування часу та температури Програма для ручного налаштування в залежності від особистих переваг Об'єм чаші: 6 л (5,7 л) Алюмінієва чаша з мідним антипригарним покриттям Чіткий світлодіодний дисплей з синім підсвічуванням 24-годинний таймер Діапазон температури: 40 - 160 ° C Функція Keep Warm (підтримка температури страви) до 12 годин / 70 °C Якісне захисне покриття чаші Ізольовані стінки де температура не перевищує 50? Знімні кришка і ємність для конденсату, що утворюється Зовнішній корпус із нержавіючої сталі для легкого очищення
Отзывов еще нет
Станьте первым, кто поделится своим мнением!