Вакууматор V67 Gaisma розроблений для видалення повітря та збереження свіжості продуктів протягом більш тривалого часу в холодильнику, морозильній камері або коморі.
Ця модель повністю автоматична. Ваше завдання - всього лиш подати рулон або пакет плівки з тім, що ви бажаєте зберегті, до вакуумної камери та вибрати режім, все інше вакууматор зробить сам.
Це максимально автоматизований пристрий. Має 6 автоматичних режимів вакуумування та один ручний. Автоматичне стравлювання тиску після завершення процессу вакуумування.Для вакуумування непотрібно відкривати кришку, як у інших моделей ТМ GAISMA. Рулон або пакет потрібно розмістити у спеціальну щілину на передній панелі приладу. Далі процес відбувається автоматично.
Має можливість вакуумування зовнішньої тари через зовнішній вакуумний порт.Має піддон дла збирання рідини. Є спеціальне вікно для спостереження за розміщенням краю вакуумного пакета. Автоматичний постійний температурний захист. А після використання він сам себе очистить
Вакуумування дозволяє зберегти продукти свіжими в кілька разів.
Що вакуумувати? - Вакуумовати можна все: фрукти, овочі, м'ясо, птицю, рибу, крупи (улюблена антикризова гречка сюди теж входить!). У крупі не заведеться міль, а фрукти анітрохи не втратять якості та свіжості.
Якщо ви суперзаощадливий хом'ячок - вакуумовані продукти прекрасно заморожуються і займають набагато меньше місця в морозилці, термін їх зберігання при цьому збільшується в кілька разів.Для вакуумування непотрібно відкривати кришку, як у інших моделей ТМ GAISMA.
Якщо ви цінуєте свій час - виділіть годину-другу раз на тиждень на фасування і вакуумування будь-яких продуктів на наступний тиждень - і в потрібний час просто дістаньте підготовлений набір. Приготування займе набагато менше часу.
За рахунок відсутності повітря всередині пакету бактерії, які так прагнуть зіпсувати наші продукти, не в змозі розмножуватися, сповільнюються хімічні процеси (в тому числі і процес окислення). І навіть через кілька днів продукти будуть виглядати так, ніби Ви їх щойно запакували.
Ще одне цікаве застосування вакууматора - приготування м'яса за технологією "Су Вид", тобто в вакуумі. Цей спосіб приготування зберігає всі природні соки шматочка, що готується, а також забезпечує його рівномірне приготування. Повірте, страви, приготовані в такий спосіб, гідні того, щоб з'явитися на вашому столі!
На цьому сфера застосування вакууматора не закінчується. А як вам супершвидке маринування м'яса або риби? 10-15 хвилин - і шашлик можна готувати! У пакеті в результаті вакуумування створюється надлишковий тиск, що і дозволяє маринаду набагато швидше проникати в пори.
Вакуумувати можна навіть обід на роботу на кілька днів (і не тягати важкі судочки!), бутерброди в подорож!Вакууматор в деякій мірі виконує функції ламінатора! Можна закатати в вакуум, наприклад, паспорт, телефон або якісь суперважливі документи або карти. Цим часто користуються мандрівники, особливо ті, котрі подорожують з мінімумом комфорту, але з максимумом вражень.
І, нарешті, вакууматором можна просто запаювати пакети, як в супермаркеті.