Нет в наличии
960₴
870₴
Вакууматор Gaisma V69 сірий металік для сухого та вологого вакуумування
Нет в наличии
960₴
870₴
Вакууматор V69 Gaisma розроблений для видалення повітря та збереження свіжості продуктів протягом більш тривалого часу в холодильнику, морозильній камері або коморі. Ця модель моє потужний магнит, що дозволяєт тримати його на стенці холодильника задля економії містя на кухні. Він має встроений ніж та шнур, що знимається. Модель має 4 режими вакуумування - "Вакуумування та запаювання", "М;ягкий режим", "Тількі запаювання", "Зовнішне вакуумування". Автоматичне стравлювання тиску після завершення процессу вакуумування. Має можливість вакуумування зовнішньої тари через зовнішній вакуумний порт. Фіксація кришки в відкритому положенні. Вакуумне відділення можно протирати вологою серветкою.
Вакуумування дозволяє зберегти продукти свіжими в кілька разів.
Що вакуумувати? - Вакуумовати можна все: фрукти, овочі, м'ясо, птицю, рибу, крупи (улюблена антикризова гречка сюди теж входить!). У крупі не заведеться міль, а фрукти анітрохи не втратять якості та свіжості.
Якщо ви суперзаощадливий хом'ячок - вакуумовані продукти прекрасно заморожуються і займають набагато меньше місця в морозилці, термін їх зберігання при цьому збільшується в кілька разів.
Якщо ви цінуєте свій час - виділіть годину-другу раз на тиждень на фасування і вакуумування будь-яких продуктів на наступний тиждень - і в потрібний час просто дістаньте підготовлений набір. Приготування займе набагато менше часу.
За рахунок відсутності повітря всередині пакету бактерії, які так прагнуть зіпсувати наші продукти, не в змозі розмножуватися, сповільнюються хімічні процеси (в тому числі і процес окислення). І навіть через кілька днів продукти будуть виглядати так, ніби Ви їх щойно запакували.
Ще одне цікаве застосування вакууматора - приготування м'яса за технологією "Су Вид", тобто в вакуумі. Цей спосіб приготування зберігає всі природні соки шматочка, що готується, а також забезпечує його рівномірне приготування. Повірте, страви, приготовані в такий спосіб, гідні того, щоб з'явитися на вашому столі!
На цьому сфера застосування вакууматора не закінчується. А як вам супершвидке маринування м'яса або риби? 10-15 хвилин - і шашлик можна готувати! У пакеті в результаті вакуумування створюється надлишковий тиск, що і дозволяє маринаду набагато швидше проникати в пори.
Вакуумувати можна навіть обід на роботу на кілька днів (і не тягати важкі судочки!), бутерброди в подорож!Вакууматор в деякій мірі виконує функції ламінатора! Можна закатати в вакуум, наприклад, паспорт, телефон або якісь суперважливі документи або карти. Цим часто користуються мандрівники, особливо ті, котрі подорожують з мінімумом комфорту, але з максимумом вражень.
І, нарешті, вакууматором можна просто запаювати пакети, як в супермаркеті.
В цілому хороший товар
Бомбезний вакуувматор. В користуванні вже кілька місяців, закінчились 2 рулони плівки і повністю забита морозильна камера :)
Все працює гарно і якісно. дуже симпатично виглядає )
Використовую як вакууматор для заморожування і транспортування продуктів, і також для довшого зберігання чипсів, горішків, і всього, що не доїли (запаяний пакет не пропускає вологу і повітря і вміст не відсиріває), але то може вдатись не зі всіма пакетами.
Дуже гарно пасує для заморожування твердих і напівтвердих (кабачок, смородина) продуктів. Ягоди які випускають багато соку не стискайте, бо залиє відсік для вакуумування, але його потім легко можна витерти. Також гарно можна заморозити зелень: гілочки базиліку, м'яти, розмарину.
Маленька підказка для тих, хто як я, таки хоче заморозити малину - підморозьте ягоди на дошці (щоб кожна ягілка була окремо), і тоді вже вакуумуйте :)
Ваакуматор хороший. Со своей задачей справился. Продавец сразу сбросил подробную видео инструкцию. За что огромное спасибо. Так же приятный бонус встроенный ножик, удобно отрезать кульки.
Подпишитесь на наш канал
YouTube
Отзывы покупателей 20