Придбав цей девайс. Але ні інструкції ні рецептів на українській мові не має.
Доброго дня, Валерію.
Дякуємо за звернення.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. З технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Якщо інструкція та книга рецептів не були включені до комплекту, будь ласка, зверніться до чату на офіційному сайті бренду Tefal. Наші колеги з радістю надішлють Вам документацію до мультипечі в зручному електронному форматі.
Також для Вашої зручності україномовний переклад інструкції користувача та книги рецептів розміщений на сайті у розділі "Усе про товар" – "Додаткові матеріали" внизу сторінки.
замовлення було обролено досить швидко, комплектація товару - повна)) доставка - швидка та якісна
Все добре, гарно пече, але дуже поганий екранчик, тьмяний, маленький, для людини похилого віку розгледіти дуже важко( могли б вже зробити з підсвіткою.
Доброго дня, Олеся.
Дякуємо за відгук та зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Для вирішення описаної ситуації рекомендовано не ставити прилад навпроти сонця.
Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання при розробці наступних моделей.
Бажаємо приємного користування.
Придбав хлібопіч на подарунок, оскільки сам користуюсь схожою моделлю вже багато років. Вона стала незамінною помічницею на моїй кухні, даруючи моїй родині завжди свіжий, ароматний хліб. Легка у використанні, надійна та багатофункціональна. Я впевнений, що цей подарунок принесе багато радості та смачних моментів!
Вже майже рік ми нею користуємось. Чудово замішує і пропікає. Домашній хліб - це смачно і корисно, тільки з домашніх продуктів, без зайвого.
Давно печу домашній хліб. Раніше тісто замішувала сама, а пекла хліб в духовці. З появою хлібопечі всі процеси дуже спростились. Окрім хліба роблю ще йогурт та домашній сир. В комплекті є спеціальна ємність з фільтром. З домашнього молока виходить дуже смачний, ніжний сир і на пиріжки чи млинці, і просто зі сметанкою. Тісто на вареники чи пиріжки замішую також в хлібопечі. Стала встигати набагато більше. Гарно, що зараз є така чудова техніка.
Я давно хотів придбати собі додому хлібопіч, довго обирав яку ж саме обрати, та від якої фірми й звернув увагу на цю модель. По характеристикам все підійшло, повністю відповідає опису. Пекти в ній хліб одне задоволення, причому будь-який (житній хліб, пшеничний, французький і навіть дієтичний). Рекомендую всім!
Я в восторге от нее, получается очень вкусный хлеб, кашу варит идеально, теперь не надо стоят и самой постоянно мешать, йогурт тоже приготовила на отлично, единственное что не получилось это творог.
Перша хлібопічка, немає з чим зрівняти, то повністю задоволенний. Так є проблеми з рецептами, нема перекладу, як на мене це не суттєво. Тісто замішує, диспенсер працює, пече, пікає. Повна комплектація.
Вже випік 2 хлібини зазначеного рекомендованого рецепту, замішував тісто на пельмєні. Нарікань нема, все влаштовує і працює.
При першому використанні викнули напруги, встиг відновити електрику і вона продовжила з місця зупинки. Якщо не помиляюсь 7 чи 10 хвилин памятає де зупинилася. Як на мене чудова пічка за свої кошти.
25.01.22 купили цю прекрасну хлібопічку але так по цей день і не побороли її.
За цей час я спробував добрий десяток видів борошна і дріжжів, але хліб так нормальний і не вийшов. Виходить то зажарений, то гливкий.
Доброго дня, Євген.
Дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Кінцевий результат випікання хліба різної якості може бути пов'язаний з декількома фактами:
1) усі інгредієнти мають бути кімнатної температури (якщо не зазначено інше) і правильно відміряні;
2) відміряйте рідкі інгредієнти за допомогою мірної склянки з комплекту;
3) використовуйте надану в комплекті ложку для відмірювання інгредієнтів столовими (з одного боку) і чайними (з іншого боку) ложками. Невірне відміряння може стати причиною незадовільної якості виробів.
Процес приготування хліба є дуже чутливим до температури й вологості. Якщо в приміщенні дуже жарко, у тісто варто додавати більш охолоджені рідкі інгредієнти, ніж зазвичай. За низької температури, можливо, доведеться підігрівати воду або молоко (але не вище 35 °C). Використовуйте всі інгредієнти до кінцевого терміну їхнього використання, зберігайте їх у прохолодному сухому місці. Борошно потрібно зважувати на точних кухонних вагах. Використовуйте сухі хлібопекарські дріжджі (у пакетику).
Не відкривайте кришку під час приготування (якщо не зазначено інше).
Точно дотримуйтеся послідовності додавання інгредієнтів і їхньої кількості, указаних у рецепті.
Спочатку заливайте рідкі інгредієнти, потім засипайте тверді інгредієнти. Дріжджі не мають вступати в контакт із рідиною або сіллю. Завелика кількість дріжджів робить структуру хліба більш чутливою: тісто дуже високо підіймається, а потім сильно спадає при випіканні.
Загальна послідовність, якої необхідно дотримуватися: рідкі інгредієнти (м’яке вершкове масло, олія, яйця, вода, молоко); сіль; цукор; перша половина борошна; сухе молоко; спеціальні тверді інгредієнти; друга половина борошна; дріжджі (якщо не використовується дозатор). В такому випадку результат буде задовільний.
Якщо у Вас виникають додаткові питання щодо експлуатації приладу, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі проконсультує Вас та відповість на всі питання.
У нас уже были приборы от "Мулинекс" поэтому особо не раздумывал, правда немножко удивлен видеть под другим брендом.
Работает прекрасно, хлеб получился с первого раза, книгу рецептов пришлось искать в сети.
Супругу порадовала )) Она давно хотела такую помошницу.
Доброго дня, Олександр.
Перепрошуємо за спричинені тимчасові незручності.
Україномовний переклад інструкції користувача розміщений на сайті у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
У разі потреби, ми з радістю надішлемо Вам інструкцію з українським перекладом та книгу з рецептами в електронному вигляді. Для цього залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти, або ж зверніться до чату на офіційному сайті бренду, наші колеги скоординують Вас щодо подальших дій.
В користуванні декілька тижнів, по рецепту з книги хлібчик получається гарний. По рецептам із інтернету поки що ніяк) Товар якісний, нічим не гірше від Panasonic. Будемо дивитися далі
Доброго дня, Наталія.
Дякуємо за відгук та зворотний зв'язок.
Наразі україномовний переклад інструкції користувача є на сайті магазину у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
Для того, щоб ми могли надіслати інструкцію з українським перекладом, залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти.
пришліть будь ласка рецепти українською мовою, або хоча б ворожою.
Доброго дня, Олена.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за спричинені тимчасові незручності.
Україномовний переклад інструкції користувача розміщений на сайті у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
У разі потреби, ми з радістю надішлемо Вам інструкцію з українським перекладом та книгу з рецептами в електронному вигляді. Для цього залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти.
Отличная хлебопечка,стоит своих денег,тефаль как всегда на высоте,розетке огромное спасибо за отличный сервес,рекомендую эту печ к покупке,хлеб получаеться изумительный
Немає українського перекладу книги рецептів.
Доброго дня, Євген.
Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за спричинені тимчасові незручності.
Україномовний переклад інструкції користувача розміщений на сайті у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
У разі потреби, ми з радістю надішлемо Вам інструкцію з українським перекладом та книгу з рецептами в електронному вигляді. Для цього залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти.
Темний дисплей, не працює ручний режим. Мабуть брак. Відсутня інструкція українською. В рецептах купа помилок.
Доброго дня, Володимир.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти на Ваше питання.
На жаль, віддалено важко зрозуміти описану Вами причину.
Підсвітки дисплея не передбачено виробником.
Дозвольте, будь ласка, уточнити, що саме не працює в ручному режимі?
З детальною інформацією про використання можна ознайомитися в інструкції користувача на ст. 356.
Якщо ситуація не вирішиться, рекомендуємо звернутися за телефонами гарячої лінії, що вказана в технічній документації приладу.
Відсутні інструкція та книга рецептів українською мовою, що є прямим та грубим порушенням Закону України "Про захист прав споживачів" , стаття 15.
Крім того хлібопічка працює нестабільно - випікає хліб різної якості за однаковим рецептом, з однаковою програмою і з тіми самими продуктами.
Доброго дня, Володимир.
Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості вчасно відповісти Вам.
Україномовний переклад інструкції користувача розміщений на сайті магазину у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
У разі потреби ми з радістю надішлемо Вам інструкцію з українським перекладом та книгу з рецептами в електронному вигляді. Для цього залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти.
Кінцевий результат випікання хліба різної якості може бути пов'язаний з декількома фактами:
1) усі інгредієнти мають бути кімнатної температури (якщо не зазначено інше) і правильно відміряні;
2) відміряйте рідкі інгредієнти за допомогою мірної склянки з комплекту;
3) використовуйте надану в комплекті ложку для відмірювання інгредієнтів столовими (з одного боку) і чайними (з іншого боку) ложками. Невірне відміряння може стати причиною незадовільної якості виробів.
Процес приготування хліба є дуже чутливим до температури й вологості. Якщо в приміщенні дуже жарко, у тісто варто додавати більш охолоджені рідкі інгредієнти, ніж зазвичай. За низької температури, можливо, доведеться підігрівати воду або молоко (але не вище 35 °C). Використовуйте всі інгредієнти до кінцевого терміну їхнього використання, зберігайте їх у прохолодному сухому місці. Борошно потрібно зважувати на точних кухонних вагах. Використовуйте сухі хлібопекарські дріжджі (у пакетику).
Не відкривайте кришку під час приготування (якщо не зазначено інше).
Точно дотримуйтеся послідовності додавання інгредієнтів і їхньої кількості, указаних у рецепті.
Спочатку заливайте рідкі інгредієнти, потім засипайте тверді інгредієнти. Дріжджі не мають вступати в контакт із рідиною або сіллю. Завелика кількість дріжджів робить структуру хліба більш чутливою: тісто дуже високо підіймається, а потім сильно спадає при випіканні.
Загальна послідовність, якої необхідно дотримуватися: рідкі інгредієнти (м’яке вершкове масло, олія, яйця, вода, молоко); сіль; цукор; перша половина борошна; сухе молоко; спеціальні тверді інгредієнти; друга половина борошна; дріжджі (якщо не використовується дозатор). В такому випадку результат буде задовільний.
Якщо ситуація не вирішиться, необхідно звернутися до авторизованого сервісного центру для проведення діагностики.
У зв'язку з воєнним станом, радимо попередньо зателефонувати до сервісних центрів та з’ясувати графік роботи перед візитом.
Адреси та контакти авторизованих сервісних центрів бренду Tefal можна переглянути за наступним посиланням:
ссылка
Купила цю чудову хлібопічку,дуже нею задоволена!З першого разу вийшов смачний хліб.
Пока все нравится, но книга с рецептами и инструкция к ней на разных языках кроме русского или украинского.
Купив в іншому магазині . Все що зробили по рецептам все на 3-
Доброго дня, Миколо.
Дякуємо за звернення.
Дуже шкода, що склалося таке враження.
Ми завжди прислуховуємось до кожного користувача, це допомагає зробити нашу техніку кращою, а користування нею комфортнішим.
Підсвітки дисплея не передбачено виробником. Для вирішення описаної ситуації рекомендовано не ставити прилад навпроти джерела світла.
Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання при розробці наступних моделей.
Варто зауважити, що кінцевий результат випікання хліба різної якості може бути пов'язаний з декількома фактами: 1) усі інгредієнти мають бути кімнатної температури (якщо не зазначено інше) і правильно відміряні; 2) відміряйте рідкі інгредієнти за допомогою мірної склянки з комплекту; 3) використовуйте надану в комплекті ложку для відмірювання інгредієнтів столовими (з одного боку) і чайними (з іншого боку) ложками. Невірне відміряння може стати причиною незадовільної якості виробів. Процес приготування хліба є дуже чутливим до температури й вологості. Якщо в приміщенні підвищена температура, у тісто варто додавати більш охолоджені рідкі інгредієнти, ніж зазвичай. За низької температури, можливо, доведеться підігрівати воду або молоко (але не вище 35 °C). Використовуйте всі інгредієнти до кінцевого терміну їхнього використання, зберігайте їх у прохолодному сухому місці. Борошно потрібно зважувати на точних кухонних вагах. Використовуйте сухі хлібопекарські дріжджі (у пакетику). Не відкривайте кришку під час приготування (якщо не зазначено інше). Точно дотримуйтеся послідовності додавання інгредієнтів і їхньої кількості, указаних у рецепті. Спочатку заливайте рідкі інгредієнти, потім засипайте тверді інгредієнти. Дріжджі не мають вступати в контакт із рідиною або сіллю. Завелика кількість дріжджів робить структуру хліба більш чутливою: тісто дуже високо підіймається, а потім сильно спадає при випіканні. Загальна послідовність, якої необхідно дотримуватися: рідкі інгредієнти (м’яке вершкове масло, олія, яйця, вода, молоко); сіль; цукор; перша половина борошна; сухе молоко; спеціальні тверді інгредієнти; друга половина борошна; дріжджі (якщо не використовується дозатор). В такому випадку результат буде чудовий.
Пропонуємо спробувати спекти класичний білий хліб за наступним рецептом: Інгредієнти: Борошно — 4 склянки; Очищена вода — 300 мл; Цукор — 2 ст. л; Сіль — 1,5 ч. л; Вершкове масло — 2 ст. л; Дріжджі сухі — 1 ч. л. Приготування: в контейнер хлібопічки налити воду; додати м'яке вершкове масло; засипати просіяне борошно; сіль і цукор; всипати дріжджі у невелике поглиблення в борошні; обрати програму 9 (Французький хліб), середній колір скоринки та вагу 1000 г.
Також масу стандартних рецептів випічки хліба можна знайти на інтернет-ресурсах та різноманітних кулінарних форумах й адаптувати їх до свого смаку.
Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості даної хлібопечі, а користування буде максимально приємним та зручним, а випічка — ніжною, ароматною та смачною.
В рецептах є неточності. Наприклад бріош написано що потрібно 195гр масла для 750гр виробу, а в рецептах хлібопічки Хлебопечка TEFAL Pain Plaisir PF220838 написано що потрібно 145гр масла. Я робила по рецепту 195гр і бріош вийшов дуже масляним, їсти майже не можливо, потім в інтернеті предивилася багато рецептів ніде немає такої кількості масла. В рецепті тісто для піци також є помилка, не правиильно прораховані співвідношення борошна і води. З цими данними тісто дуже сухе і не вимішується додавала більше води. Наступного разу додам борошна менше. В книзі з рецептами одразу прописую ці нюанси так зручніше щоб не забувати потім. На сайті Tefal інстукція, рецепти і налклейки взагалі від іншої моделі (Купляла не на розетці, але це важливо, хочу поділитися досвідом)
Доброго дня, Валерія.
Щиро дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку роботи хлібопечі Tefal.
Ми завжди прислуховуємось до кожного користувача, це допомагає зробити нашу техніку кращою, а користування нею комфортнішим.
У книзі рецептів для хлібопічки TEFAL Pain & Tresor PF250135 є два варіанти рецепта бріоша з різною кількістю масла. Залежно від Ваших уподобань, Ви можете обрати будь-який з них або коригувати його на свій смак, щоб досягти бажаного результату.
Якщо Ви бажаєте отримати додаткову інформацію, інструкцію, книгу рецептів або консультацію з використання приладу, Ви завжди можете звернутися до чату на офіційному сайті бренду. Наші колеги з радістю Вас проконсультують та скоординують до правильних дій.
Бажаємо Вам приємного користування.
Полюбляємо з родиною домашню випічку, а особливо хліб так як це продукт щоденного вжитку. Ця хлібопіч, розвʼязала нам руки у всіх наших побажаннях і експериментах. Відмінно робить хліб будь-якого типу і з будь-якими домішками. Щиро рекомендую.
Оцінка 10/10
Є дві книжечки-інструкції по експлуатації , які дещо протирічать одна одній у рецептах, номерах програм. Є посилання на пункти, які немає в інструкції.
Доброго дня, Світлано.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Ми в обов’язковому порядку опрацьовуємо всі коментарі користувачів. Це допомагає зробити нашу техніку кращою, а користування нею зручнішим.
Дозвольте, будь ласка, уточнити, які саме розбіжності у пунктах в інструкції та книзі рецептів Ви маєте на увазі?
Не получился ни один хлеб. То сухой и твёрдый как кирпич, то внутри сырой, ну теперь понятно чего, все рецепты с ошибками, в некоторых жидких ингредиентов больше чем сухих, соответственно оно никогда не запечется
Доброго дня, Яна.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти на Ваш відгук.
Вбудована ручка для транспортування хлібопічки та функція підсвічування екрана не передбачені виробником.
Зверніть, будь ласка, увагу, що на сайті відсутня інформація про наявність ручки для транспортування цієї моделі. Також, на фото у розділі "Усе про товар" зображено, що ручка на приладі відсутня.
Для отримання гарних результатів, радимо дотримуватися наступних рекомендацій:
1) усі інгредієнти мають бути кімнатної температури (якщо не зазначено інше) і правильно відміряні;
2) відміряйте рідкі інгредієнти за допомогою мірної склянки з комплекту;
3) використовуйте надану в комплекті ложку для відмірювання інгредієнтів столовими (з одного боку) і чайними (з іншого боку) ложками. Невірне відміряння може стати причиною незадовільної якості виробів.
Процес випікання хліба є дуже чутливим до температури й вологості.
Якщо в приміщенні спекотно, у тісто варто додавати більш охолоджені рідкі інгредієнти, ніж зазвичай. За низької температури, можливо, доведеться підігрівати воду або молоко (але не вище 35 °C).
Використовуйте всі інгредієнти до кінцевого терміну їхнього використання, зберігайте їх у прохолодному сухому місці.
Борошно потрібно зважувати на точних кухонних вагах. Використовуйте сухі хлібопекарські дріжджі (у пакетику).
Не відкривайте кришку під час приготування (якщо не зазначено інше).
Точно дотримуйтеся послідовності додавання інгредієнтів і їхньої кількості, указаних у рецепті.
Спочатку заливайте рідкі інгредієнти, потім засипайте тверді інгредієнти.
Дріжджі не мають вступати в контакт із рідиною або сіллю.
Завелика кількість дріжджів робить структуру хліба більш чутливою: тісто дуже високо підіймається, а потім сильно спадає при випіканні.
Загальна послідовність, якої необхідно дотримуватися:
рідкі інгредієнти (м’яке вершкове масло, олія, яйця, вода, молоко);
сіль; цукор;
перша половина борошна;
сухе молоко;
спеціальні тверді інгредієнти;
друга половина борошна;
дріжджі (якщо не використовується дозатор).
В такому випадку результат буде відмінним.
Безліч стандартних рецептів випікання домашнього хліба Ви можете знайти на кулінарних форумах й у відео блогах та адаптувати їх до свого смаку.
Бажаємо приємного користування.
Брала не тут, у комплекті є рецепти, але там такі інгредієнти що я не знаю де їх брати) є якісь прості рецепти зі стандартними інгрідієнтами? Я такого як житнє борошно, безглютенові дріжджі, кіноа, безглютенова суміш, каштанове борошно, сухе молоко ніде не знайду. Дайте будь ласка якийсь легкий універсальний рецепт)
Доброго дня, Яна.
Дякуємо за зворотний зв’язок і питання.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
У кожного користувача різний підхід до зручності експлуатації хлібопічки, проте, Ваша думка важлива для нас.
Книга рецептів, що входить до комплекту постачання, не має змоги врахувати всі бажання користувачів, оскільки призначена для ознайомлення з роботою хлібопічки.
Спробуйте, будь ласка, скористатися рецептом хліба швидкого випікання, замінивши універсальне борошно на хлібопекарське (вищого ґатунку).
Безліч стандартних рецептів можна знайти на кулінарних форумах й у відео блогах та адаптувати їх до свого смаку.
Незначний люфт кришки є конструкційною особливістю і на якість роботи хлібопічки ніяк не впливає.
Бажаємо приємного користування.
Сама хлебопечка хорошая печёт все хорошо! Пока ещё пробую иксперементирую!)) Просьба к разработчикам книгу перевести ещё на украинский язык!)
Доброго дня, Юлія.
Перепрошуємо за тимчасові незручності.
До комплекту постачання хлібопічки TEFAL Pain & Tresor PF250135 інструкція та книга рецептів з українським перекладом не входять.
Для Вашої зручності ми розмістили інструкцію користувача на сайті у розділі Усе про товар внизу сторінки.
Наразі, україномовну книгу рецептів ми можемо переслати Вам в електронному вигляді. Для цього Вам достатньо звернутися до чату на офіційному сайті бренду Tefal та залишити координати для зворотного зв’язку.
Уважаемый представитель компании,
Я являюсь покупателем данной модели. К сожалению книга рецептов, можно сказать отсутствует, так как нет ни украинского, но русского ни даже английского. Как можно получить книгу рецептов (в электронном виде вполне устроит). Спасибо за ответ
Доброго дня, Олексій.
Дякуємо за позитивний відгук.
Дякуємо Вам за звернення.
Україномовний переклад інструкції користувача є на сайті магазину у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
Також ми з радістю надішлемо Вам інструкцію з українським перекладом якщо Ви залишите адресу Вашої електронної пошти.
Спасибо за ответ.
Где мне оставить адрес почты? Здесь?
С нетерпением ожидаю Книгу рецептов на украинском или русском языках (инструкция пользователя не нужна, там и так все понятно).
Спасибо
Доброго дня, Олексій.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Адресу електронної пошти можна залишити в чаті на офіційному сайті бренду. Наші колеги з радістю надішлють Вам всі необхідні матеріали.
Отличная хлебопечь
Доброго дня
Сьогодні придбав цю хлібопіч, але нема книги рецептів та інструкції на українській мові. Надішліть будь ласка pdf або фізично на нову пошту.
Доброго дня, Микола.
Дякуємо Вам за звернення.
Для того, щоб ми могли надіслати інструкцію з українським перекладом, залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти.
Наразі україномовний переклад інструкції користувача є на сайті магазину у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
Доброго дня. Пришліть будь ласка рецепти та інструкцію українською мовою. Нічого не зрозуміло з цих книг що є в наявності.
Доброго дня, Олена.
Дякуємо Вам за звернення.
Перепрошуємо за спричинені тимчасові незручності.
Україномовний переклад інструкції користувача розміщений на сайті у розділі "Усе про товар" внизу сторінки.
Ми з радістю надішлемо Вам інструкцію з українським перекладом та книгу рецептів в електронному вигляді. Для цього залиште, будь ласка, адресу Вашої електронної пошти.
В целом хлебопечку рекомендую к покупке с учетом того что ваши рецепты это ваши проблемы (по крайней мере для белого хлеба).
Доброго дня, Світлана.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти на Ваш відгук.
Буклет з рецептами має український переклад на ст. 260. Щодо рецептів білого хліба, можливо їх не багато, оскільки дана модель хлібопічки розрахована саме на різноманітність видів хліба та надає можливість випікати хліб без глютену, цілозерновий, та ін... Ви завжди можете скористатися рецептами, взятими з інтернет-ресурсів чи кулінарних форумів та вибрати рецепт, що буде Вам до вподоби.
Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості хлібопічки та оціните її переваги.