Щоб подати відвідувачам гарну сирну або м'ясну тарілку, багато сучасних ресторанів та кафе використовують для нарізання продуктів спеціальні слайсери. Зазвичай, всі ми вдома звикли різати сир і ковбасу звичайним кухарським ножем. Однак, у місцях громадського харчування, де естетичне подавання страв говорить про професіоналізм закладу, важливо використовувати спеціальне обладнання для нарізання сиру та ковбаси — слайсери, ще їх називають скиборізки.

Слайсери для сиру та ковбаси: різновиди й особливості обладнання

Унікальність слайсера полягає у тому, що він дає змогу нарізати сир і ковбасу тонкими рівними шматочками. Для ресторанів та кафе підійде професійна дискова скиборізка, корпус і різальні інструменти якої виготовлені з неіржавкої сталі. Такі слайсери доволі потужні, що дає змогу швидко обробляти великий об’єм продуктів.

Залежно від способу керування на сайті ROZETKA можна замовити:

  • Напівавтоматичні професійні слайсери. Робота обладнання полягає у тому, що електричний привод рухає тільки дисковий ніж, а робочу поверхню з продуктом необхідно пересувати до різального інструмента вже вручну.
  • Автоматичні професійні слайсери. На відміну від напівавтоматів, автоматичні скиборізки повністю автоматизовані та виконують усю роботу самостійно. Від користувача потрібно тільки встановити бажану товщину нарізання та подати сир або ковбасу на робочу поверхню.

Професійні слайсери для нарізання сиру та ковбаси прості у керуванні. А спеціальний захисний блок, розташований біля ножа, мінімізує ризик отримання травми під час користування приладом.

Для дому ж краще вибирати простіші моделі меншого розміру. Ідеальний варіант для домашнього використання — електротертка. Такі слайсери мають складану конструкцію, що дає змогу ховати їх на полицю, коли ви ними не користуєтеся. Корпус електротерток виготовлений з якісного пластику, а ось різальні інструменти (насадки) — з неіржавкої сталі.

Залежно від способу нарізання на сайті ROZETKA можна замовити такі різновиди електротерток для сиру та ковбаси:

  • Мультирізка. З таким агрегатом ви швидко та якісно зможете нарізати сир і ковбасу рівними кубиками або соломкою. До комплекту кожної мультирізки входить три стандартні насадки: тертка-шатківниця, а також дрібна та велика тертки.
  • Спіралайзер. Така скиборізка більше підходить для декорування страв. У комплекті спіралайзера ви знайдете 3 стандартні насадки: для приготування маленької або великої локшини, а також спіралі. Зі спіралайзером менш ніж за хвилину ви отримаєте гарні довгі спіралі з сиру та ковбаси будь-якої товщини (залежно від обраної насадки).

Поради та рекомендації щодо вибору слайсера для сиру та ковбаси

Щоб купити слайсер для сиру та ковбаси за доступною ціною, достатньо оформити онлайн-замовлення на сайті ROZETKA. У каталозі представлений великий асортимент якісного обладнання відомих українських і закордонних брендів: Camry, Esperanza, Magio, Sencor, Essedue, Maestro, GGM Gastro та інші. А головне, що слайсер можна замовити, не виходячи з дому, з доставкою у будь-який населений пункт України.

Однак, щоб обрана скиборізка згодом вас не підвела, під час вибору агрегату потрібно враховувати такі технічні характеристики обладнання:

  • потужність — чим вона більша, тим швидше буде працювати пристрій і тим більше продуктів вона обробить; для дому підійде скиборізка потужністю 100-150 Вт, а ось для професійного використання варто вибирати моделі більш потужні — на 200-250 Вт;
  • діаметр різального інструмента — для закладів громадського харчування підійдуть моделі з дисковим ножем на 27-30 см, для дому — на 24 см;
  • розмір штовхача — практично всі слайсери для сиру та ковбаси оснащені штовхачем, який з легкістю впорається з продуктом до 28 см;
  • з піддоном для нарізання — перевагою буде купівля моделі з відсіком для готових нарізаних шматочків.

Ознайомитися з більш детальною інформацією про прилад, а також відгуками покупців, які вже купили у нас продукцію, можна у картці товару.

Обрано 118 товарів

Показати ще 58 товарів