Духова шафа-пароварка: найкращий вибір для здорового життя
Ніжне приготування на парі, дбайливе випікання й запікання — це все до снаги духовій шафі Siemens CS636GBS2.
Siemens — бренд №1 серед виробників побутової техніки в Німеччині.
Духова шафа-пароварка Siemens пропонує низку інноваційних технологій і сучасний дизайн, який ідеально впишеться у високу шафу або під стільницю. Створіть непідвладний часу дизайн.
Функція пари + 13 видів нагрівання
Функція pulseSteam швидко приготує вам дуже ніжне м'ясо, рибу або випічку, а 13 різноманітних видів нагрівання та регулювання температури в діапазоні 30-250 °C зроблять ваші страви ідеальними. Вибирайте на свій смак!
Оптимальне розподілення нагрітого повітря: 4D Hotair
Хоч на який рівень ви поставите деко — результат буде ідеальний всюди, завдяки оптимальному розподіленню нагрітого повітря. Гнучкість і зручність на всіх рівнях.
Галогенне освітлення — ідеальні результати
Внутрішнє освітлення галогенними лампами допоможе вам спостерігати за процесом приготування, не відчиняючи дверцят духової шафи.
Максимальна безпека
Система охолодження має крильчатку з неіржавкої сталі, а це означає, що максимальна температура нагрівання вікна дверцят не перевищує 40 °C. А завдяки системі softMove дверцята духової шафи відчинятимуться й зачинятимуться максимально плавно.
Автоматичне приготування страв
Не хочете морочитися з приготуванням страв? Тоді вам допоможе функція cookControl Plus. Просто виберіть потрібний продукт і вкажіть його вагу — все інше духова шафа зробить замість вас.
Великий гриль — хрустка скоринка.
Завдяки великому грилю, що міститься всередині духової шафи, ви зможете з легкістю приготувати улюблені страви з хрусткою скоринкою.
Просто виберіть необхідний вид нагрівання на панелі, а далі духова шафа зробить усе сама.
Функція «Шабат»
Функція «Шабат» дасть вам змогу підтримати температуру страви до 74 годин, щоб вам не довелося вмикати або вимикати прилад для розігрівання.
Випікайте ідеальну піцу в домашніх умовах.
Спеціальні настроювання режиму «Піца» допоможуть вам приготувати ідеальну страву італійської кухні.