День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%
 /  Грилі та електрошашличниці

Спекотні поверхні

ТОП ПРОДАЖІВ Електрогриль міні гриль сендвічниця прижимний з двостороннім нагріванням антипригарне покриття для бутербродів та сендвічів
 
Готовий до відправлення
1 500
1 249
Реклама 
20-РІЧЧЯ ROZETKA Гриль Ninja Foodi MAX Health MultiGrill & Air Fryer AG551EU
Безкоштовна доставка до дверей на обрані товари!
 
Гриль Ninja Foodi MAX Health MultiGrill & Air Fryer AG551EU
68
Готовий до відправлення
23 999
9 999
−25% Гриль GoodGrill GR-2000VN
 
Гриль GoodGrill GR-2000VN Залишити відгук Готовий до відправлення
1 999
1 509
−34% Гриль Ninja Foodi MAX Health MultiGrill & Air Fryer з Cooking probe AG651EU
Безкоштовна доставка до дверей на обрані товари!
 
Гриль Ninja Foodi MAX Health MultiGrill & Air Fryer з Cooking probe AG651EU
21
Готовий до відправлення
28 999
18 999
−57% Електрогриль Sokany SK-204 Electric Grill Maker притискний гриль контактний грильниця електрична 2000 Вт Чорний
 
Є в наявності
3 930
1 700
Реклама 
−22% Гриль GEORGE FOREMAN 25850-56Гриль GEORGE FOREMAN 25850-56
2
Є в наявності
5 149
3 999
НОВИНКА Гриль Heinner HEG-F1800
 
Гриль Heinner HEG-F1800 Залишити відгук Є в наявності
1 832
Гриль PETRA TG 31.00Гриль PETRA TG 31.00 1 Є в наявності
4 529
Гриль PRINCESS 102210Гриль PRINCESS 102210 Залишити відгук Є в наявності
1 499
1 449
−26% Електрошашличниця Domotec BBQ для дому на 6 шампурів 1000W (чорна)Є в наявності
2 151
1 599
Реклама 
Гриль PROFI COOK PC-TG 1017Гриль PROFI COOK PC-TG 1017 1 Є в наявності
6 899
Гриль RUSSELL HOBBS Fiesta 22550-56
Безкоштовна доставка до дверей на обрані товари!
Гриль RUSSELL HOBBS Fiesta 22550-56 3 Є в наявності
4 199
3 999
Гриль STEBA GP 3Гриль STEBA GP 3 1 Є в наявності
7 799
Гриль STEBA VG 101Гриль STEBA VG 101 Залишити відгук Є в наявності
3 199
3 099
−20% Електрошашличниця вертикальна електрогриль для шашликів на 6 шампурів BBQ шашличниця електричнаГотовий до відправлення
2 124
1 699
Реклама 
Гриль STEBA VG 200Гриль STEBA VG 200 3 Є в наявності
5 629
Гриль STEBA VG 90Гриль STEBA VG 90 3 Є в наявності
4 129
20-РІЧЧЯ ROZETKA Гриль Blaupunkt GRT301 (5901750504198)
 
Гриль Blaupunkt GRT301 (5901750504198) Залишити відгук Є в наявності
1 790
1 581
20-РІЧЧЯ ROZETKA Гриль Fritel GR 2275
 
Гриль Fritel GR 2275 Залишити відгук Є в наявності
4 312
3 883
Гриль Lafe GRL003
 
Гриль Lafe GRL003 Залишити відгук Є в наявності
2 826
−6% Гриль Ninja Foodi Max AG551EU
Безкоштовна доставка у відділення Нової пошти
 
Гриль Ninja Foodi Max AG551EU Залишити відгук Є в наявності
17 738
16 734
−17% Електрична сковорода Clatronic 32 см 1500 Вт
Безкоштовна доставка у відділення Нової пошти
 
Електрична сковорода Clatronic 32 см 1500 Вт
4
Є в наявності
2 990
2 490
Сторінка 1 з 10
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Поверхня для смаження — чудова альтернатива класичній сковорідці.

Виробники побутової техніки пропонують величезний вибір помічників для кухні, й одним із них є поверхня для смаження — професійне обладнання для смаження м'яса, риби, овочів. Попри те, що техніка вважається професійною та частіше трапляється в закладах громадського харчування, нею почали цікавитись і прості господині. Це зумовлено простотою експлуатації та мінімальною витратою рослинної олії, що дає змогу готувати максимально корисні страви.

Переваги поверхні для смаження

По суті, такий девайс є великою плитою або сковородою з бортиками, що запобігають розбризкуванню жиру. Днище рівномірно прогрівається, що дає змогу швидко обсмажити велику кількість продуктів. Таке обладнання має низку переваг:

  • Універсальність — на поверхні для смаження можна приготувати соковитий стейк, порційний шматок риби, овочі або виріб із рідкого тіста. Це стає можливим завдяки вбудованому термостату, що дає змогу встановити певну температуру. Водночас можна готувати кілька страв одночасно.
  • Простий принцип роботи — з функціоналом розбереться навіть кулінар-початківець. Достатньо підготувати продукти та встановити потрібну температуру. Кухареві залишиться тільки періодично помішувати інгредієнти, щоб рівномірно обсмажити їх з усіх боків.
  • Економія часу — на поверхні для смаження можна одночасно приготувати з десяток стейків або бургерів, що допомагає оптимізувати виробничий процес у ресторані, кафе або закусочній.
  • Безпека та чистота — бортики перешкоджають розбризкуванню жиру, завдяки чому мінімізовано ризик дістати опіки кухарю. Крім того, на кухні буде чисто. У деяких моделях додатково передбачено кришку.
  • Висока якість приготовлених страв — завдяки рівномірному прогріву в їжі зберігається максимальна концентрація корисних речовин.

Види гарячих поверхонь

Виробники кухонної техніки пропонують великий вибір аксесуарів для смаження. У різноманітності моделей розгубиться навіть професійний кухар. За типом енергоносія девайси діляться на два види — газові та електричні. Залежно від сфери використання пристрою можна розділити на великі групи:

  • для дому — такі аксесуари використовую як гриль для шашлику або сковорідку для повсякденного приготування;
  • професійні — великі моделі для фаст-фуду та ресторанів, які дають змогу готувати багато страв за короткий час, це стає можливим завдяки високій потужності.

За конструкцією поверхні для смаження поділяються на два типи:

  • підлогові — потужне обладнання для ресторанів із високою потужністю та продуктивністю;
  • настільні — невеликі вузькі або широкі моделі, які чудово підійдуть для домашньої кухні.

Пристрої різняться за призначенням. Вони можуть бути призначені для приготування таких страв:

  • для бургерів та сендвічів;
  • для млинців;
  • для вафель;
  • для сосисок;
  • для стейків;
  • для шаурми.

Як вибрати поверхню для смаження

Купуючи такого цінного кухонного помічника, слід враховувати такі характеристики:

  • тип днища;
  • матеріал виготовлення;
  • потужність;
  • обладнання.

Виробники випускають прилади з трьома видами робочої поверхні.

  • гладка — призначена для рівномірного обсмажування сирих продуктів та напівфабрикатів, ідеально підходить для млинців, вирізняється мінімальною витратою жиру;
  • рельєфна — її використовують для смаження великих шматків м'яса та риби, водночас на продуктах залишаються темні смуги;
  • комбіновані моделі — у них одна половина гладка, а другу частину роблять рельєфною.

Для виготовлення ємності використовуються різні матеріали:

  • чавун, неіржавка та хромована сталь — будь-який метал міцний та довговічний;
  • кераміка — більш гігієнічне покриття, але воно досить крихке і схильне до подряпин, тому під час готування потрібно використовувати дерев'яні або силіконові лопатки;
  • камінь — не боїться високих температур та фізичної дії, збереже природну текстуру впродовж усього строку використання.

Усі матеріали мають антипригарні властивості, завдяки чому під час смаження необов'язково використовувати олію.

Технічні характеристики

Час прогрівання та максимальна температура залежать від потужності. Цей показник варіюється в межах 1500–2000 Вт. Цього достатньо, щоб прогріти поверхню для смаження до 300 градусів упродовж 10 хвилин.

Додатково пристрої оснащуються такими функціями:

  • автовимкнення;
  • захист від перегріву;
  • піддон для збирання жиру;
  • знімні пластини;
  • таймер.

Певне значення має виробник. В інтернет-магазині ROZETKA ви можете купити поверхню для смаження таких брендів:

  • Tecnoinox;
  • Airhot;
  • Hurakan;
  • Gastrorag;
  • Domotec;
  • Gorenje;
  • Baellerry.