Немає в наявності
39 599₴
Немає в наявності
39 599₴
Духова шафа, яка тепер ще просторіша, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров’яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю огортаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині й неймовірно хрусткою зовні. У камері об’ємом 71 л із заглибленими боковими стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.
SousVide — проста й водночас магічна функція: це приготування у вакуумних пакетах. Цей спосіб готування страв зберігає вітаміни, мінерали й інші поживні речовини. Оскільки їжа готується у вакуумі й за низької температури, всередині м’ясо завжди соковите та ніжне, а овочі залишаються гладенькими та пружними. Цей процес доступний у компактних парових духовках Gorenje.
Поєднання продуманої системи циркуляції повітря, рівномірного розподілення простору між деками та спеціальної дещо закругленої камери забезпечує ідеальне випікання страв на будь-якому рівні. А великий розмір духової шафи ще й забезпечує чудовий огляд.
Нове покоління духовок Gorenje приховує простір у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині в іще більшому обсязі, обертаючись зовсім вільно. Збільшена місткість уможливлює використання більших дек і приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними. Тепер можна користуватися не трьома, як до цього, а п’ятьма рівнями духовки одночасно. Місткість варіюється до 75 л у стандартних духовках і до 53 л у мікрохвильових печах. Цей показник є одним із найбільших доступних на ринку.
Комбіновані парові духовки Gorenje демонструють відмінну ефективність пари, яка генерується без жодної краплі води. Завдяки парогенератору, який витягує воду з пари, залишаючи її абсолютно чистою, у камері парових духовок Gorenje повністю відсутня вода. Хмара чистої пари розподіляється по всій печі без крапель води, які можуть зіпсувати страву, намочивши її. Ця функція також чудово підходить для розморожування, оскільки тепла пара огортає продукти, не утворюючи при цьому гарячих ділянок.
У парових духовках використовується та ж сама система вентиляції MultiFlow 360°, що й у звичайних духовках. Після надходження пари в камеру духовки через численні отвори спеціальний вентилятор рівномірно розповсюджує її, надаючи їжі м’якого та ніжного смаку. Одного резервуара для води достатньо для всього процесу приготування їжі, а отже, духову шафу не потрібно щоразу відчиняти, що зберігає час і енергію й покращує загальний результат пропарювання.
Функція видалення накипу працює в автоматичному режимі. За потреби користувач отримує нагадування про те, що її слід увімкнути. Тривалість процесу видалення накипу після додавання спеціального розчину становить усього 1 годину.
Комбіновані парові духовки можна використовувати для розігрівання або розморожування їжі. Коли страву розігріто, вона не потребує додаткового приготування й ніколи не засихає. Розморожування достатньо рівномірне й делікатне, а отже не змінює структуру харчових продуктів. Саме тому розморожувати та розігрівати їжу в комбінованій паровій духовці корисніше для здоров’я.
У просторіших духовках можна готувати більшу кількість їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках. Інноваційні рішення дали змогу розширити внутрішній простір і повністю використати ширину духовки. Тепер для кожного дека є більше місця, а завдяки новітнім технологіям страви готуються рівномірно на всіх рівнях.
Повноцінний відеоогляд
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!