Заходячи в будь-який ресторан або кав'ярню, відвідувач хоче швидко отримати бажану каву, і від швидкості його приготування безпосередньо залежить успіх підприємства. Для цього купуються професійні кавнички. Класифікацію й переваги цього обладнання розглянемо нижче.

N

Різновиди та переваги професійних кавничок

N

Професійні кавнички — пристрої, призначені для роботи в закладах сфери Horeca (готелі, кондитерські, кав'ярні). Вони характеризуються високою продуктивністю й можливістю регулювання подрібнення бобів із високою точністю. Промислові пристрої забезпечують рівномірне подрібнення зерен за короткий проміжок часу. Залежно від сфери застосування розрізняють такі типи приладів:

N
  • Кавнички для кав'ярні. Моделі із середньою потужністю. Вони призначені для застосування в місцях із невеликою прохідністю. 
  • Кавнички для ресторанів. Продуктивні модифікації з великим набором опцій і високою потужністю. Використовуються в громадських місцях із постійним напливом. 
  • Кавнички професійні для магазину. Призначені для магазинів кави, де покупцям відразу ж подрібнюють куплені зерна. Справляються з будь-яким об'ємом сировини та підходять для застосування в закладах громадського харчування з постійним напливом людей.
  • N
N

Електричні професійні кавнички поділяються на два типи, залежно від способу роботи:

N
  • Ножові. Перемелюють зерна за допомогою вбудованих металевих ножів. Вони бувають прямими та конічними. Такі пристрої купують для магазинів і кондитерських підприємств, оскільки вони вирізняються невисокою вартістю й ефективністю. З вад вирізняють труднощі регулювання ступеня подрібнення.
  • Жорнові. Працюють за принципом млина. Обладнані жорнами двох типів: циліндричними та конічними. Другий варіант застосовується в більш потужних кавничках. Виготовляються жорна з неіржавкої сталі або кераміки. Такі моделі призначені для застосування в барах чи кафе.
  • N
N

За способом подрібнення розрізняють апарати з прямим і непрямим помелом. Прямий передбачає потрапляння кави в ріжок приладу після оброблення. У разі непрямого подрібнення подрібнена сировина спрямовується в спеціальний бункер.

N

Переваги професійних подрібнювачів:

N
  • Дизайн. Виготовляються з вишуканим дизайном і підходять для оформлення барної стійки ресторану або кафе.
  • Швидкість і продуктивність. Прилади за одну хвилину подрібнюють великий об'єм сировини та не псують його смакових якостей. 
  • Надійність. Для виготовлення використовуються міцні та високоякісні матеріали, що забезпечують тривалий термін експлуатації.
  • Безпека. Для безпечного експлуатування обладнуються прогумованими ніжками й опцією захисту від перегрівання та перевантаження двигуна.
  • N
N

Як вибрати професійну кавничку?

N

Інтернет-магазин ROZETKA пропонує вам купити професійну кавничку за вигідними умовами. Для вашої зручності тут передбачена можливість оплати будь-яким зручним способом, послуга купівлі на виплат або кредит, а для заощадження передбачені акції, знижки та розпродажі. На сторінці товару є докладна інформація про технічні характеристики, фотографії продукції, відгуки покупців і огляди. У каталозі магазина опубліковані модифікації з офіційною гарантією від виробника та швидкою доставкою в Києві та інших містах України. Інформативні фільтри на сайті допоможуть вибрати товар за такими параметрами.

N
  • Потужність. Випускаються з показником потужності до 1500 Вт. Вони забезпечують швидкісний і рівномірний помел великої кількості кавових бобів, що потрібно в громадських закладах.
  • Матеріал виготовлення корпусу. Для виготовлення приладів промислового застосування використовується міцний метал. Він характеризується стійкістю проти пошкоджень, ударів і довговічністю. 
  • Тип жорен. Обладнуються плоскими та конічними жорнами. Плоскі функціонують із навантаженням у 1300 обертів за одну хвилину. Водночас вони більше нагріваються і спрацьовуються. Ресурс кавничок із такими жорнами становить 600 кг кавових зерен. Конічні жорна функціонують зі швидкістю в 400 обертів, завдяки чому менше перегріваються й довше слугують. Ресурс таких апаратів — 1200—1400 кг бобів.
  • Кількість швидкостей. Промислові моделі дають змогу користувачам регулювати та самостійно вибирати швидкість обертання. Пристрої обладнуються високою, середньою й низькою швидкістю.
  • Ступені помелу. Випускаються з таким видами помелу зерен:
    • Великий. Подрібнює зерна до розміру 0,8 міліметра. Призначений для заварювання в кавомашинах, обладнаних сіткою для поділу сировини та напою. 
    • Середній. Подрібнює сировину до розміру 0,3–0,6 мм. Підходить для застосування в комбінованих і крапельних кавомашинах.
    • Дрібний. Перемелює продукт до розміру 0,1—0,2 мм і використовуються для варіння кави в кафетеріях та інших підприємствах.
  • Об'єм чаші для зерен. Обладнуються резервуарами з об'ємом до 300 грамів. Під час вибору треба враховувати цей параметр, оскільки, що більше сировини можна завантажити в прилад, то швидше та зручніше буде приготована кава.
  • Опції. [F10] Для більш функціонального використання обладнуються такими опціями:
    • Імпульсний режим. Забезпечує циклове подрібнення зерен більш рівномірно та ретельно.
    • Дозатор порцій. Дає змогу користувачу молоти зерна порційно. 
    • Лічильник порцій. Ця опція стане в пригоді в закладах громадського харчування, де є суворий облік сировини.
    • Регулятор подрібнення. Прилади з регулюванням помелу мають від 5 до 15 рівнів, завдяки чому підходять для приготування кави різними способами. 
    • Темпер. Пристрої для трамбування вже меленої кави в ріжок кавоварки — холдер. 
    • Таймер. Опція задає певний час роботи й сповіщає про закінчення подрібнення. 
    • Автопомел. Відстежує рівень перемеленого продукту в бункері й у разі потреби автоматично починає процес подрібнення. 
  • Виробник:
    • Gaggia. Італійська компанія виробляє різну кавову техніку. Вироби виробника вирізняються високою потужністю й подрібнюють до 17 кг кави за годину функціонування. 
    • Saeco. Італійський виробник, добре відомий в Україні та інших країнах. Вирізняються кавнички великою місткістю чаші та продуктивною роботою, оскільки обробляють від 3 до 6 кг зерна. 
    • Mazzer. Продукція цього бренда широко застосовується в європейських кав'ярнях. Виготовляється в привабливому дизайні, який гармонійно вписується в інтер'єр приміщення.
  • N
N

Професійна кавничка — надійний прилад для кафе, ресторану та кав'ярні. Вона забезпечить швидке приготування підбадьорливого напою, за яким відвідувачі будуть повертатися постійно.

Обрано 55 товарів