Утоплювані ручки керування
Ці ручки можуть бути втоплені в панель керування (наприклад, у неробочий час). Подібна можливість не тільки позитивно позначається на зовнішньому вигляді духової шафи, а й зменшує кількість забруднень на панелі керування та полегшує її очищення.
Телескопічні напрямні
Під телескопічними напрямними розуміють широкі металеві полози, які висуваються разом із листом за межі духової шафи. Вони зручні тим, що господині не доводиться лізти вглиб внутрішньої камери, досить потягнути за край листа, щоб витягнути пиріг назовні.
А+
Економічний та екологічно свідомий, A+ - Клас є найкращим способом скоротити витрати на енергію. Більшість печей Candy мають енергетичний клас А+.
Каталітичне очищення
Ці внутрішні панелі, вкриті спеціалізованою емаллю з мікропорами, запобігають утворенню відкладень жирів і перетворюють їх у газоподібний стан, що сприяє спрощенню процесу очищення духової шафи.
Скляні двері
Новий матеріал скляних внутрішніх дверцят дає змогу їм нагріватися в середньому лише до 55 °C, у той час як у духовій шафі температура сягне 200 °C. Дверцята легко чистити: жодних гвинтів на скляній поверхні.
Швидке розморожування
Вентилятор забезпечує циркуляцію повітря 40 C навколо замороженої їжі, завдяки чому вона розморожується впродовж кількох хвилин без втрати або зміни білкового складу їжі.
Конвекція
Режим приготування з конвекцією. Він ідеальний для приготування випічки, запікання птиці, риби тощо. Жар краще проникає в продукти і скорочується як час попереднього нагрівання, так і час приготування. Можна готувати різні страви одночасно з або без однакової попередньої підготовки на одному або декількох рівнях. Цей режим розподіляє жар і запахи не змішуються.
Cook light
Режим легкої теплової обробки «COOK LIGHT» дає змогу готувати їжу із застосуванням меншої кількості жиру або олії. Завдяки застосуванню гриля, вентилятора і «пульсуючих» циклів подачі повітря, волога, що міститься в продуктах, затримується всередині. Гриль підсмажує тільки верхній шар страви. При цьому зменшується час приготування їжі, що, однак, не позначається на смакових якостях їжі, що готується.
Гриль
Гриль - вбудований ТЕН дає можливість розігріти не саме повітря або духовку, а безпосередньо продукти, цей варіант допомагає отримати тонку скориночку й ароматне підсмажування, будь-яка страва буде смачною й ароматною.