TIMELESS.
Candy завжди прагне зробити кухню привітним місцем, де творчість, технології та дизайн поєднуються, створюючи позитивні емоції.
Колекція TIMELESS пропонує різні варіанти, які доповнять будь-який стиль. Широкий асортимент доступний у різних кольорах.
ПОГЛИБЛЕНІ РУЧКИ УПРАВЛІННЯ.
Ці ручки можуть утоплюватися в панель керування (наприклад, у неробочий час). Подібна можливість не тільки позитивно впливає на зовнішній вигляд духової шафи, але й зменшує кількість забруднень на панелі керування та полегшує її очищення.
СКЛЯНІ ДВЕРІ.
Новий матеріал скляних внутрішніх дверцят дозволяє їй нагріватися в середньому лише до 55°C, в той час як в духовці температура буде досягати 200°C.
Дверцята легко чистяться: ніяких гвинтів на скляній поверхні.
ТЕЛЕСКОПІЧНІ НАПРЯМНІ.
Під ними розуміють широкі металеві полози, які висуваються разом із деком за межі духової шафи.
Вони зручні тим, що господині не доводиться лізти вглиб внутрішньої камери, достатньо потягнути за край дека, щоб витягти пиріг назовні.
ШВИДКЕ ТА ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ.
Система очищення парою Aquactiva дозволяє з легкістю видаляти залишки їжі та жиру зі стінок внутрішньої камери духової шафи Candy.
Просто налийте 300 мл чистої води на дно камери та розігрівайте протягом 30 хвилин при температурі 90°С.
Як тільки духова шафа охолоне, вам залишиться лише протерти залишки вологою ганчіркою.
ШВИДКЕ РОЗМОРОЖУВАННЯ.
Вентилятор забезпечує циркуляцію повітря 40 °C навколо замороженої їжі, завдяки чому вона розморожується протягом декількох хвилин без втрати або зміни білкового складу їжі.
КОНВЕКЦІЯ.
Режим приготування із конвекцією. Він ідеальний для виготовлення випічки, запікання птиці, риби і т.д.
Жар краще проникає в продукти і скорочується як час попереднього нагріву, так і час приготування.
Можна готувати різні страви одночасно з або без однакової попередньої підготовки на одному або кількох рівнях.
Цей режим розподіляє жар і запахи не поєднуються.
COOK LIGHT.
Режим легкої теплової обробки "COOK LIGHT" дозволяє готувати їжу із застосуванням меншої кількості жиру чи олії.
Завдяки застосуванню гриля, вентилятора та "пульсуючих" циклів подачі повітря, волога, що міститься в продуктах, затримується всередині.
Гриль підсмажує лише верхній шар страви. При цьому зменшується час приготування їжі, що, однак, не відбивається на смакових якостях їжі.
ГРИЛЬ.
Гриль - вбудований ТЕН дає можливість розігріти не саме повітря або духовку, а безпосередньо продукти, даний варіант допомагає отримати тонку скоринку та ароматне підсмаження, будь-яка страва буде смачною та ароматною.