Блендери використовуються для прискорення процесу щоденного приготування їжі. Сучасні блендери Braun замінюють кавомолку, тертку, м'ясорубку та водночас економлять кошти, час і кухонний простір. 

Різновиди та переваги блендерів Браун

Німецьку компанію заснували 1921 року. У перші роки роботи фірма спеціалізувалася на виготовленні комплектуючих для електричних приладів. 1941 року виробник випустив першу електробритву, після чого асортимент компанії почав розширюватися. На сьогодні корпорація виготовляє пристрої для догляду за тілом, побутову техніку та кухонне приладдя. Блендери Braun — візитна картка виробника. В асортименті налічується майже 30 модифікацій із різними функціями та характеристиками. 

Переваги блендерів Braun:

  • Надійність.Німецька продукція відома якісною збіркою й комплектуючими, завдяки чому працює довгі роки без перебоїв.
  • Технологічність.Виробник обладнує прилади технологіями, які спрощують процес експлуатації.
  • Ергономічна кришка.Кришка виготовляється зі спеціальним отвором для додавання інгредієнтів. 
  • Зручність в експлуатації.Насадки, режими та зрозумілий інтерфейс керування забезпечують комфортне використання.
  • Дизайн.Продукція виконується в мінімалістичному стилі. В асортименті є чорно-білі, сірі та кольорові модифікації.

Розрізняють два типи пристроїв:

  • Занурювальні блендери Braun. Пристрої, які складаються з робочої ручки з мотором і подрібнювальної насадки. Продаються разом зі спеціальною пластиковою ємністю, за допомогою якої користувачеві зручніше змішувати та подрібнювати різного типу їжу. Глибина ємності відповідає довжині ніжки блендера. Створюється в продуманій ергономічній формі та не вислизає з рук під час роботи. Різальні елементи виготовляються з неіржавкої сталі та працюють із великими об’ємами твердої їжі. Занурювальні апарати бувають двох видів: ручні та стаціонарні. У ручних обрану насадку потрібно тримати впродовж всього процесу готування. У стаціонарних насадка фіксується в роз'ємі кришки, щільно прилягаючи до обідка.
  • Стаціонарні. Пристрої, які самостійно подрібнюють продукти. Користувачеві треба помістити в чашу інгредієнти та натиснути кнопку увімкнення. Виготовляються в комплекті зі скляною або пластиковою чашею.

Як вибрати блендер Braun?

Останні кілька років онлайн шопінг став популярнішим. Люди віддають перевагу онлайн-покупкам завдяки економії часу та практичності. За допомогою інтернет-магазину ROZETKA ви зможете купити блендер Браун за вигідною ціною й зі швидкою доставкою додому або у відділення пошти. В індивідуальній картці товару розміщуються фотографії подрібнювачів, опис технічних характеристик та відгуки інших покупців. Інформативні фільтри допоможуть вам підібрати подрібнювач за такими параметрами.

  • Потужність. Параметр визначає продуктивність роботи. Модифікації виробника випускаються з різними потужностями, залежно від призначення. Для приготування смузі, коктейлів, нарізання м'яких овочів і фруктів підійдуть апарати з потужністю 550 Вт. Потужніші моделі на 700-1000 Вт використовуються для приготування тіста, рубання м'яса, подрібнення льоду, приготування дитячих пюре. 
  • Ножі та швидкість. Прості моделі обладнуються мінімум двома швидкостями. Більшість апаратів обладнані 5-12 швидкостями, які виконують основні завдання. На максимальній потужності подрібнювач дробить лід, рубає м'ясо та змішує в'язкі речовини. Якість і кількість лез впливає на техніку змішування й розрізання. Виготовляються з легованої й загартованої неіржавкої сталі. Вони не бояться великих навантажень, не іржавіють і не тупляться. Прості прилади обладнують двома лезами, але більшість блендерів Braun обладнуються чотирма. 
  • Насадки. У пристроях розрізняють такі насадки:
    • Для шаткування. Дрібно та крупно шаткує овочі, фрукти та іншу їжу.
    • Для пюре. Подрібнює їжу до пюреподібного стану. 
    • Для тіста. Допомагає швидко замісити тісто.
    • Лезо для колення льоду. Подрібнює заморожені інгредієнти та лід, також впорається з горіхами.
    • Тертка. Натирає овочі та фрукти.
    • Для нарізання картоплі фрі. Нарізає картоплю тонкими смужками.
  • Тип електроживлення. Подрібнювачі бувають бездротовими та з мережевими шнурами. Бездротові обладнуються додатковим акумулятором і дають змогу не залежати від розетки й електрики.
  • Матеріал виготовлення. Продукція бренда виробляється з міцного пластику. Він відрізняється легкістю й мобільністю, що дає змогу переставляти прибори в будь-яке місце без особливих витрат сил. 
  • Режими роботи та технології. У блендерах Браун передбачені такі режими роботи. Режим смузі — під час роботи цього режиму апарат обробляє не тільки рідкі та в'язкі продукти, а і тверді: горіхи, злаки, кавові зерна. Імпульсний режим — подрібнює тверді продукти завдяки короткочасному збільшенню потужності обертання ножів. Турбо — використовується в самому кінці, щоб домогтися ідеальної консистенції — маса стає повітряною, ніжною і пластичною. 

Для зручності користувачів виробник впровадив в апарати такі технології. Splash Control — запобігає розбризкуванню і зберігає кухонний простір у чистоті. Smart Speed — самостійне керування швидкістю натискаючи на спеціальну кнопку. Active Blade — ножі Active Blades рухаються вгору та вниз, без зусиль змішуючи тверду їжу. Водночас витрачається на 40 відсотків менше енергоресурсів. Easy Click Plus — технологія для швидкого прикріплення і зняття насадок за допомогою натискання кнопок. Power Bell — леза спеціальної форми, завдяки яким інгредієнти перемелюють до найдрібніших частинок. 

Блендери Braun — зразок якості, надійності та довговічності кухонної техніки. Вони відповідають усім стандартам якості й безпеки, забезпечуючи користувачам комфортну роботу.

Обран 81 товар

Показати ще 21 товар