Сенсаційне відкриття в світі побутової техніки, яке перевернуло свідомість в області приготування картоплі фрі, курячих ніжок, м'ясних стейків і т. д без додавання рослинного масла. Аэрофритюрница від швейцарської торгової марки - це продукт нового покоління. Вона володіє сучасним, ергономічним дизайном. Потужність - 1500 Вт, дає можливість швидко приготувати різноманітні страви, для приготування яких в духовці потрібно значно більше часу. Дизайн приладу - просте, механічне управління, здійснюється за допомогою поворотного механізму, розташованого на корпусі. Таймер розрахований на 60 хвилин. Є індикатор роботи і температур. Ємність для приготування їжі має антипригарне покриття. Не вимагає особливого догляду і підходить для миття в посудомийній машині. Об'єм ємності - 2,5 літра, максимальна кількість завантаження продуктів за один раз - 500 грам. Характеристики: - сучасний, ергономічний дизайн; - потужність - 1500 Вт; - таймер - 60 хвилин; - є індикатор роботи температур; - радіус дії - 1 метр; - знімна чаша з антипригарним покриттям; - об'єм чаші - 2,5 літра; - кількість завантаження продуктів за один раз - 500 грам; - управління - механічне; - прогумовані ніжки; - упакований у фірмову упаковку. Аэрофритюрница Royalty Line RL-AF1230.25 - це унікальний побутовий прилад, який за рахунок циркуляції гарячого повітря готує смачні страви без додавання рослинного масла, таким чином за пів години ви отримаєте абсолютно нешкідливу для вашого здоров'я картоплю фрі, м'ясний стейк, рибу в клярі і курячі стегенця. Як і що приготувати? 1) Курячі гомілки, приблизна порція від 100 - 500 грам готується при температурі 180 градусів всього 18-22 хвилин; 2) М'ясний стейк від 100 до 500 грам готується при температурі 180 градусів від 8 до 15 хвилин; 3) Картопля фрі, порція від 100 до 500 грам готуємо при температурі 180 градусів від 10 до 20 хвилин; 4) Риба, приблизна порція від 100 до 400 грам готується при температурі 200 градусів всього 7-14 хвилин; 5) Капкейки, 5 штук випікаємо а в эрофритюрнице 15-18 хвилин при температурі 200 градусів.