8 програм: Освітлення духовки: дає користувачеві можливість спостерігати за ходом приготування, не відкриваючи двері. Розморожування: циркуляція повітря при кімнатній температурі дозволяє швидке відтавання заморожених продуктів (без використання тепла). Нижній нагрів - Це ідеально підходить для повільного приготування страв, таких як запіканок, тушкованих страв, випічка і піца тощо. Вверхній та нижній нагрів.Помістіть їжу в духовку після того, як вона нагрілася до встановленої температури. Найкращі результати досягаються шляхом розміщення їжі вцентрі духовки. Конвекція з вентилятором: Поєднання вентилятора і тепла верхнього та нижнього елементів нагріву, забезпечує більш рівномірне проникнення тепла, заощаджує до 30-40% енергії. Страви підрум'яняться зовні і будуть соковитими всередині. Примітка: Ця функція підходить для обсмажування великих шматків м'яса при більш високій температурі. Гриль- внутрішній елемент гриля включається і вимикається для підтримки температури. Для отримання ідеальної скоринки використовуйте верхній рівень для розміщення маленьких страв і нижній рівеньдля великих страв. Гриль + верхній нагрів. Ідеально підходить для приготування великих шматків м'яса. Під час приготування утримайтеся від відкриття дверей духовки. Розташуйте їжу якомога вище. Гриль з обдуванням.Завдяки циркуляції гарячого повітря температура в духовці буде вищою у верхній частині. Ця функція підходить для приготуваання на грилі і запікання великих шматків м'яса при високій температурі. Попередній нагрів духовки не потрібен.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!