Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Опис:
Знежирена фритюрниця аерофрітюрниця 8 л 1800 Вт Lehmann Tanzi з антипригарним покриттям та сенсорною РК-панеллю – гарантія приголомшливих смакових відчуттів! Нова модель - до 80% менше жиру в їжі!
Особливості:
Завдяки технології, заснованій на циркуляції гарячого повітря, знежирена фритюрниця Lehmann Tanzi дозволяє готувати страви без або з мінімальним використанням олії. Крім того, під час роботи вона не видає неприємного запаху, як за класичної смаження на сковороді. Тому вам не доведеться вмикати витяжку або провітрювати приміщення під час її використання.
Фритюрниця Lehmann Tanzi швидше та економічніше готує страви, ніж традиційні духовки. Завдяки рівномірному розподілу гарячого повітря їжа готується швидше, що може бути особливо корисним у разі швидкого перекушування.
Вбудований таймер повідомляє вам, коли їжа буде готова до вживання. Після закінчення заданого часу фритюрниця автоматично вимкнеться і повідомить звуковий сигнал про завершення процесу. Виставте задану температуру по таблиці в інструкції, додайте час у хвилинах до години та все!
Велике оглядове віконце у фритюрниці – за його допомогою ви можете постійно перевіряти стан ваших страв.
Фритюрниця Lehmann Tanzi проста у використанні та легко чиститься. Вона має знімний кошик для продуктів, який можна легко мити, що полегшує підтримання пристрою у чистоті. Пам'ятайте: краще мити охолоджені деталі, ніколи не мийте нагріті деталі.
Аерофрітюрниця пропонує такі корисні функції, як: приготування на грилі, запікання, розігрів. Автоматичні програми приготування дозволяють приготувати широкий асортимент страв: картопля фрі, риба, креветки, стейк, курка, котлети, піца, торт. Вибрана програма дозволяє знизити споживання енергії, необхідне приготування їжі, до 80%, зберігаючи у своїй велику харчову цінність.
12 різних програм!
АЕРІСМАЧКА – стандартна випічка 200°C – 20
ФРІС – картопля фрі 200°C – 15
ПАЛЬЦІ – великі порції м'яса 200°C – 25
БЕКОН – невеликі порції м'яса 190°C – 6
РОЗІГРІТИ – нагрівання 150°C – 25
Випічка - коржі 160 ° C - 25
СМАГА – запікання великих порцій м'яса 200°C – 20
БРОЙЛ – випічка з функцією підрум'янювання 200°C – 12
ДЕГІДРАТ – функція сушіння продуктів 31-56 ° C – 8 годин
KEEP WARM – підтримання температури на рівні 94 ° C – 30
PREHEAT – попереднє нагрівання – перед завантаженням продуктів у камеру.
ПРИМІТКА – нагадування про необхідність змінити встановлений час роботи в середині шляху.