Вакуумний пакувальник - використовується для пакування і запаювання продуктів харчування в пакети попередньо відкачавши звідти повітря створюючи вакуум.
Переваги вакуумної упаковки продуктів:
- Продовження терміну зберігання продуктів
- Економічність і надійність
- Повна захист від вологи та бруду
- Відсутність впливу сторонніх запахів
- Перешкоди розмноженню бактерій
- Збереження всіх корисних поживних і смакових якостей.
Нова модель вакуумного пакувальника - 6680M поєднує в собі самі передові рішення для вакуумного пакування продуктів:
- Високий рівень вакууму - 80 кПа.
- Швидка запаювання пакету від 6 секунд.
- Швидка вакуумна упаковка від 10 секунд.
- Продуктивний вакуум - 8 л/хвилину.
- Оптимальна ширина шини - 30 див.
- Висока потужність - 120 Вт.
- Вбудований різак для пакетів
В цій моделі ми постаралися зробити все максимально зручним і надійним:
- Починайте роботу в 3 торкання:
- Вибір вологості продукту
- Установка рівня вакууму
- Старт процесу упаковки.
- Легкое закриття і відкриття кришки в одне торкання
- Знімний піддон для легкого очищення
- Зручне сенсорне управління - точна і швидка реакція на ваші дотики
- Інформаційний дисплей - повна інформація про процесі роботи
- Захист від перегріву - зупиняє роботу, і відновлює при стабілізації температурі.
Безліч режимів роботи:
- Упаковка без вакууму - Упаковка вмісту пакетів, без видалення повітря
- Упаковка сухих продуктів - найпоширеніший режим для пакування фруктів, овочів, ковбаси сиру і т. д
- Упаковка вологих продуктів - для упаковки свіжого м'яса або риби.
- Маринування продуктів відкачується повітря поступово - циклами, за цей час продукт в ємності просочується маринадом.
- Вакуумація пляшок - легко выкачивайте повітря з практично будь-яких видів пляшок.