Апарат для вакуумного пакування (вакууматор) дозволяє герметизувати їжу і будь-яку іншу продукцію, що особливо корисно при потребі тривалого зберігання.
Вакуум запобігає розвиток мікробів і бактерій, які розвиваються в повітряному середовищі, в результаті, продукти зберігають свою свіжість в п'ять разів довше.
І плюс до всього: упаковані таким способом харчові вироби займають набагато менше місця при зберіганні.
Переваги Вакууматора:
- Готує пакети з продуктами харчування для приготування методом sous-vide;
- Довгострокове зберігання упакованої продукції в холодильнику/морозильній камері;
- Упаковка непродовольчих виробів, наприклад смартфона в якості вологозахисту;
- Можливість використовувати пакувальну плівку інших марок і виробників.
- Упаковка рідких або м'яких продуктів, рекомендовано заморожених (супи, паштети, десерти).